Shërbimet & Distribuimi

demo-attachment-2307-Half_Circle_Lines
Shërbimet

Shërbimet dhe
kapacitet tona

Kompania Union ofron një gamë të gjerë të shërbimeve në fushën e magazinimit, logjistikës, shpërndarjes, shitjeve, analizave të shitjeve, mbikëqyrjes, marketingut të tregtisë, komercializimit dhe promovimit. Këtu janë shpjegimet e mëtejshme për secilën prej tyre:

interior-large-distribution-warehouse-with-shelves-stacked-with-palettes-goods-ready-market

Magazinim

Më shumë
young-courier-his-colleague-unloading-cardboard-boxes-from-delivery-van

Llogjistikë

Më shumë
trucks-highway-mountain-sunset

Distribucion

Më shumë
business-partners-celebrating-contract-signing

Shitje

Më shumë
two-women-entrepreneurs-working-together-office

Analiza të shitjeve

Më shumë
kobu-agency-7okkFhxrxNw-unsplash

Mbikëqyrja

Më shumë
social-media-marketing-concept-marketing-with-applications

Marketing tregtie

Më shumë
corporate-management-strategy-solution-branding-concept

Komercializim

Më shumë
shopping-cart-with-shopping-bag-moves-speed-light-generative-ai

Promocioni

Më shumë
business-people-shaking-hands-finishing-up-meeting-deals-business-concept

Këtu janë tre pika kyçe pse duhet të punoni me Union:

1

Ekspertiza dhe përvojë e gjerë

Ne kemi një përvojë të gjatë dhe të suksesshme në fushën e prodhimit, logjistikës, shpërndarjes dhe shitjeve.
2

Shërbime të personalizuara

Ne kuptojmë se çdo biznes ka nevoja unike dhe kërkesa specifike. Në Union, ne jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje të personalizuara që përputhen me nevojat tuaja.
3

Partneriteti dhe vlera afatgjata

Ne i trajtojmë partneritetet tona si një marrëdhënie afatgjatë. Në Union, ne jemi të përkushtuar të ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme dhe të suksesshme me klientët tanë.