Mesazh nga CEO

Ne punojmë vazhdimisht për ngritjen e vlerave te brendeve dhe produkteve që janë në portofolin tonë si dhe për njësitë që janë nën menaxhimin e Union L.L.C. Që nga viti 1989, zgjedhja jonë për të ofruar produkte të kualitetit të lartë për konsumatorët ka qenë dhe është suksesi kryesor i biznesit tonë.

Portofolio e Brendeve

Our-Core-Image

Thelbi ynë

Ne besojmë në vlerat e integritetit

  • Fokusi ynë kryesor është të hulumtojmë me kujdes kërkesat e tregut dhe të vendosim produktet në raftet e konsumatorëve të targetuar. Unioni vepron me përgjegjësi të plotë në lidhje me shërbimet tona precize, përmes partnerëve tanë duke synuar kënaqësinë e klientit

  • Të ofrojmë Brende superiore dhe kualitative përmes shërbimeve tona korrekte dhe të sakta duke plotësuar kërkesën e tregut.

  • Synojmë të bëhemi lider në Shitje dhe Distribuim, duke ofruar kënaqësi të jashtëzakonshme për të gjithë ata që janë të lidhur me biznesin tonë.

KUSH ESHTE UNION?

Kompania Union është një ndërmarrje e specializuar në prodhimin, logjistikën, magazinimin, shitjet dhe shpërndarjen e produkteve.

Si distributor i Mallrave të Konsumit të Shpejta me Lëvizje të shpejta(FMCG), Kompania Union ka evoluar nga një distributor lokal në kombëtar dhe më gjerë. Shërbimet e ndërmarrjes përfshijnë prodhimin, logjistikën, magazinimin, shitjet dhe shpërndarjen.

Hero-Image

Lajmet

Adresat

Zona jonë e shërbimeve

Ne vlerësojmë shkurtimin e ndikimit tonë në ambient dhe po investojmë në teknologji të pastër dhe praktika të qëndrueshme për të ulur emetimet e karbonit dhe për të promovuar përdorimin e burimeve të rinovueshme.

objekti-union

Veternik, Prishtinë (Head Office)

Zona Industriale, Veternik, Rruga Prishtinë-Gjilan 10000 Prishtinë, Kosovë

Telefoni:+383 45 690 652

industrial-park-factory-building-warehouse-(1)

Vushtrri

Rruga Ajet Gërguri,nr 58, 42000 Vushtrri, Kosovë

Telefoni: + 383 38 548 164

Pse ne?

Ka disa arsye pse duhet të punoni me Union:
  • Cilësia dhe shërbimi i shkëlqyeshëm
  • Gama e gjerë e produkteve
  • Ekspertiza logjistike
  • Përgjegjësia sociale dhe mjedisi
demo-attachment-2070-Quarter_Line_Shapes
joyful-confident-blonde-businesswoman-suit-smiling-isolated-modern-worker-secretary-executive-successful-cheerful-mood
demo-attachment-3053-Dot-Pattern

Rezervoni një takim

Ju lutemi plotësoni detajet më poshtë dhe më pas klikoni në Dërgo dhe ne do të jemi në kontakt