Kontakti

Na kontaktoni

për më shumë detaje

Zyret tona

Adresa

(Head Office) Zona Industriale, Veternik, 10000 Prishtinë, Kosovë
--------------------------------
Rr. Ajet Gerguri nr. 42000 Vushtrri, Kosovë

Email

info@union-ks.com

Na shkruani

    Më shumë informacione

    E themeluar në vitin 1989 me 100% kapital privat si distributor i Mallrave të Konsumatorit të Shpejta në Lëvizje (FMCG), Kompania Union ka evoluar nga një distributor lokal në kombëtar dhe më gjerë.

    Përmes shërbimeve tona cilësore dhe precize në shitje dhe distribuim, ne kemi mundur të operojmë në Kosovë, Shqipëri