Rreth Nesh

group-people-working-out-business-plan-office
Kush jemi ne

E themeluar në vitin 1989 me 100% kapital privat

UNION - SHPK - vepron me aktivietin në fushën e importit dhe distribuimin e produkteve ushqimore të freskëta, mëlmesa te thata dhe produkteve higjijenike në Republikën e Kosoves që nga viti 1989.

Qëllimi i punës sonë është përmbushja në mënyrë efikase e nevojave të tregut vendas duke përcjell trendet kombëtare e ndërkombëtare përmes vazhdimësisë së risive. Për klientin tonë në ofrojmë Tregun e brendeve kryesore ndërkombëtare, reklama dhe promovime që synojnë mbështetjen e markave të kualitetit të lartë me çmim konkurues.

Misioni

Të kujdesemi ta bëjmë jetën e konsumatorit më të shëndetshme, duke i ofruar përgjegjshmëri, ekselencë, shërbim, gjurmueshmëri dhe fokus në nevojat e konsumatorit.

Vizioni

Të krijoj besimin tek konsumatori duke qenë kështu zgjidhja më efektive për produktet e tryezës për familjen e tyre.

Partneritetet strategjike

Ne kemi zhvilluar partneritete strategjike me kompani të tjera të njohura në industrinë tonë. Këto partneritete na japin akses në burime të specializuara, teknologji të avancuara dhe tregje të reja, duke na ndihmuar të ofrojmë zgjidhje të shkëlqyeshme për klientët tanë.

demo-attachment-2307-Half_Circle_Lines
UNION

Teknologjia

Përdorimi dhe përditësimi i teknologjisë ka qenë pjesë produktive e kompanisë çdoherë. Kështu duke e implementuar dhe aplikuar atë, i ka mundësuar kompanisë në çdo moment të ketë informata në kohë reale, mbi gjendjen e mallit në depo, të procesoj porositë nga tereni, duke mundësuar përgatitjen e mallrave në kohë të shkurtër porositë e blerësit, liferimin dhe raporte tjera që ndërlidhen me terenin. Të gjitha këto raporte përpunohen në mënyrë elektronike nga departamentet përkatëse duke i mundësuar menaxhmentit dhe klientelës bashkëpunim, veprim dhe zgjedhje efikase.
UNION

Të hapur për partneritet

Ne jemi të gatshëm të punojmë me ju dhe të krijojmë një partneritet të gjatë dhe të suksesshëm.

Duke kombinuar përvojën tonë, ekspertizën dhe vlerat tona korporative, ne sigurojmë që të ofrojmë zgjidhje inovative dhe të shkëlqyera për nevojat tuaja në fushën e prodhimit, logjistikës, magazinimit, shitjeve dhe shpërndarjes.

wepik-export-202307061114027Hda

Pse ne?

Ka disa arsye pse duhet të punoni me Union:
  • Cilësia dhe shërbimi i shkëlqyeshëm
  • Gama e gjerë e produkteve
  • Ekspertiza logjistike
  • Përgjegjësia sociale dhe mjedisi
demo-attachment-2070-Quarter_Line_Shapes
joyful-confident-blonde-businesswoman-suit-smiling-isolated-modern-worker-secretary-executive-successful-cheerful-mood
Union

Portofolio e Brendeve

Lajmet