Adresat

Adresat tona

Adresat e Union-it

Ne vlerësojmë shkurtimin e ndikimit tonë në ambient dhe po investojmë në teknologji të pastër dhe praktika të qëndrueshme për të ulur emetimet e karbonit dhe për të promovuar përdorimin e burimeve të rinovueshme.
objekti-union

Veternik, Prishtinë (Head Office)

Zona Industriale, Veternik, rruga Prishtinë Gjilan 10000 Prishtinë, Kosovë

Telefoni:+383 45 690 652

industrial-park-factory-building-warehouse-(1)

Vushtrri

Rr. Ajet Gerguri nr 58, 42000 Vushtrri, Kosovë

Telefoni: + 383 38 548 164